Wie Zijn Wij


Heintz Timmerwerk & Dakonderhoud is een familiebedrijf dat gevestigd is in de regio Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel is gespecialiseerd in timmerwerk en dakonderhoud. Onze missie is om de leefruimte van onze klanten te verbeteren door hen te voorzien van de beste kwaliteit timmer- en dakdiensten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, beschikken wij over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om elk project, groot of klein, succesvol uit te voeren.

 

Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Wij geloven in het gebruik van de beste materialen en technieken om te zorgen voor de beste resultaten. Onze timmerlieden en dakdekkers zijn getraind in de nieuwste methodes en werken hard om uw projecten tot een succes te maken.

Als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen bij het realiseren van uw projecten, dan is Heintz Timmerwerk & Dakonderhoud de juiste keuze.

 

Wij zorgen voor een persoonlijke en professionele benadering en staan altijd klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomleefruimte. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.